18 april 2008

Postadresse

Glemte en liten ting:

Det viser seg at posten i Ghana ikke akkurat kommer paa doera til folk. Jeg legger derfor ut adressa til Salvation Army, som kan distribuere post videre til meg.

Inger M. Listog
Anidaso Fie
The Salvation Army,
P.O. Box CT 452,
Cantonments
Accra
Ghana

Den er til for aa brukes!

Legger ogsaa ved en liten takketing: Jeg faar fortsette aa bo i Oscarsgate til hoesten, saa jeg slipper aa leite etter sted aa bo! Fantastisk!

Halleluja!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hvordan gaar det med formen din?

ragnhild elise...

Anonym sa...

Ok, så du har fått deg et sted å bo da. Jeg som hadde ordna til deg her i leiligheten min.... Æsj. Da får vi finne noen andre. Jeg sendte mld til deg her om dagen, men jeg veit ikke om du har med telefonen din.... Men hvis du skulle ombestemme deg, så har du mulighet til å bo hos oss (meg og Elin)fra og med 1.juli for 3800 kr i måneden. Men vi trenger svar så fort som overhode mulig for vi har det litt travelt med å finne noen til å bo her... Hvis du ikke er rask nok så kan det hende vi allerede har funnet noen andre... Har du det bra forresten??? Off, jeg er jo så dårlig til å holde kontakten... Men det er jo ikke akkurat noe sjokk da...

Vi snakkes vel når du kommer hjem... Karl Johan har forresten tatt initiativ til F17-treff til sommeren på facebook, så regner ikke med at du har fått beskjed om det. Han har skrevet at det er i Sykkylven, siste helga i juni trur jeg, men han er åpen for andre forslag også. Hva tror du? Er du hjemme da?

Stooor klem fra Silje

Ingår sa...

Hei dåkke to!

RE: Takk for omtanken!! :) formen e bedre, men ikkje bra. Burde nok holdt sengå i dag og, men denna drittrefleksjonen må jo skrivas, så eg dope meg på paracet og prøve å jobba.

Silje: ditto! Eg har nemlig et ledig rom i oscarsgate som eg gjerna vil at du ska ha! d e billigare og meir sentralt enn der du bur nå! ;) (du får i såfall stuå som ditt rom, which means: gigantisk!)

Hørres koselig ut med F17-treff, men eg komme ikkje him før den 26. juni. Har snakka litt med Eli Cathrine om å dra på stavernfestivalen..kanskje me heller kunne kombinert d med d??

Bortsett fra sjukdom denna ukå, har eg d veldig bra! Kossen e d med deg?

Legge og ghananummeret mitt her t deg: +233248910781

Anonym sa...

Jeg har lovt Elin å bo her ett år til jeg nå, Kjersti flytter til Sverige, du skulle få leie det store rommet. :(
Ellers står alt bra til her, er inne i min siste praksisperiode for våren, har fire uker igjen av den, også er det ca fem uker igjen til eksamen, må kanskje begynne å lese littegranne.
Jeg har foreslått Stavernfestivalen, er den samme helga forresten? Alle er så usikre enda på om de kan enda, for de fleste har vel ikke fått vite når jobbinga er til sommeren. Lene kan vel helt sikkert ikke for hu skal jobbe hele sommeren.

Klem fra Silje